pondělí 21. října 2013

Příručka pro cestu do budoucnosti (2. část)

Vítejte nedočkavci! Je to šílené, dodatek Do budoucnosti vychází již tento týden a všichni Freaks se můžou těšit na další LP sérii od Defi (plnou těch futuristických serepetiček).. :P 
Dost tlachání, Lukku pokračovala v překladu a přináší druhou část speciální příručky pro každého cestovatele časem! :) 
První část příručky naleznete zde.


Netrvá dlouho a váš Simík narazí na svého vzdáleného příbuzného - který má jako jeho pra-pra-pra-pradědeček vlohy k technickým věcem a zapsal se do dějin jako velký tvůrce Plumbotů.


Plumboti se vytvářejí jako Simíci, mají vlastní tvorbu, ve které může mít každý Plumbot svůj individuální vzhled, a až 7 dovedností! Tyto dovednosti se nazývají čipy s vlastnostmi a nalezneme v nich dovednosti od perfektního uklízeče, šikovného opraváře, železného kuchaře, robo chůvy, zábavné mašiny, algoritmického malíře, až po citové čipy, které umožňují Plumbotům naplno vnímat a cítit. Výběr vlastností je rozmanitý! K jejich výrobě jsou potřeba nanomašiny nebo jiné specifické prvky, které se musejí nejdříve vyrobit nebo najít na různých místech. Můžete s těmito vlastnostmi experimentovat a pozorovat, co vznikne, když se například dá dohromady holoprojekce a strach ze Simíků.


Ale i Plumboti mají potřeby! Pro dobíjení energie se postaví do své dobíjecí stanice a čekají, než se jejich baterie plně nabije. Přes tuning se dá zvýšit kapacita baterie, a tím i vylepšit jejich ovládání, protože kdo by chtěl žít se špatně sladěným Plumbotem?


Dále můžete svého Plumbota poslat do arény, aby vyhrál nějaké ty Simoleony a získal slávu a zkušenosti. Dokonce si ho můžete přivést domů do přítomnosti, kde bude pro přítomné Simíky velkou senzací (a už teď je jasné, že se budoucnost trochu změnila).

Ale budoucnost můžete měnit i tím, že budete plnit úkoly od cestovatele Emita Revelarta. Úkoly jako měření smíchu nebo pohazování lahviček se štěstím může vést k harmonické budoucnosti, naopak díky předpovědi o konci světa nebo díky znečišťováním prostředí je možné přivést Oasis Landing do temné a katastrofické budoucnosti.


Jak se bude vést v budoucnosti světu a vašim potomkům můžete zjistit v almanachu času. Tam také uvidíte, jak se váš vliv v budoucnsti mění.

Je jedno jakou budoucnost si vybereš. Můžeš v ní začít novou kariéru jako prodavač Plumbotů nebo astronom v hvězdné observatoři. Futuristické objekty umožňují vybavit váš domov podle nejnovější módy. Můžete propojit patra pomocí trubicového výtahu, umístit automatické dveře, založit zahradu na střeše nebo položit podlahy a stěny ze skla s možností projekce krajiny podle nálady.


Budoucnost je plná překvapení a pokud si objednáte včas, získáte limitovanou edici s balíčkem Quantum Power, obsahující speciální kapsli a oblek.


Neztrácejte čas přítomností, cestujte budoucností! :P


Autor: LUKKU


1 komentář:

  1. Cool, cool, fakt cool, jsem fakt impatient, to snad ani nevydržím.

    OdpovědětVymazat