čtvrtek 26. února 2015

The Sims 4: blog o detektivní profesi

Řešení zločinů v simíkovském stylu

Rozlouskněte případ v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce!*

Věříme, že se vám líbil příspěvek z minulého týdne, ve kterém jsme popsali, jak vypadá typický den lékaře se vším všudy v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! Tento týden se podíváme na detektivní kariéru. Mrkněte se na naše nejnovější video s názvem „The Sims 4 Hurá do práce! – oficiální ukázka z hraní za detektiva“.

Tentokrát se vrhneme do světa mladého detektiva jménem Tate Rackett, který se snaží vysloužit si frčky a jednou to dotáhnout až na policejního náčelníka. Jeho den začíná už ve čtyři ráno zazvoněním telefonu. Venku je chladno a černočerná tma. Detektiv Rackett si vezme odznak, kafe (černé, samozřejmě) a vyrazí na místo činu: tentokrát je to populární klub, který v noci utrpěl poškození v důsledku podezřelého požáru. Když dorazí na místo, začne si všechno pečlivě prohlížet.



Tenhle týden to není první případ tohoto typu. Rackett čeká, až ten neřád udělá chybu a nechá za sebou stopu, která ho konečně usvědčí. Rackett se pozorně rozhlédne po místě činu a objeví několik předmětů, ze kterých bude možné sejmout otisky prstů. Pečlivě zabalí důkazy a chystá se vyrazit na stanici, když vtom mu někdo poklepe na rameno. Otočí se a uvidí pohlednou blonďatou Siminku ve sportovním oblečení – jeho první svědkyně!

Chtěla si brzy ráno před směnou v nemocnici zaběhat. Rackett si poslechne její výpověď a vyrazí na stanici, kde ho čeká plně vybavená kriminalistická laboratoř. Prožene důkazy analyzátorem chemického složení. Vypadá to, že podezřelý je sportovně založený dospělý muž, což odpovídá i popisu svědkyně. Rackett si vytáhne telefon a vyhlásí po něm pátrání. Rackett konečně dostal zprávu, která by mohla celou tuhle záhadu rozplést. V místním parku prý našli někoho, kdo odpovídá popisu podezřelého. Jelikož je tahle oblast opravdu frekventovaná, musí se Simíků jednoho po druhém vyptávat, jestli zmiňovanou osobu neviděli. Když o tom uvažuje, koutkem oka zahlédne Simíka, který dělá kliky. Je to jasný podezřelý, takže se bude zatýkat.


Na stanici pak Rackett s podezřelým projde celým přijímacím procesem: prohledá ho, vyfotí a sejme mu otisky prstů. Rackett si na něj sice už dlouho brousí zuby, ale nejdřív ho nechá trochu vydusit. Zavře ho do cely a nechá ho tam. Skočí si nahoru do posilovny, trochu si zacvičí a dá si svačinku. Když má pocit, že už by to mohlo stačit, dojde si pro podezřelého a odvede ho do výslechové místnosti. Postupně využije celý arzenál výslechových metod – začne jako „hodný polda“, postupně se změní ve „zlého poldu“ a nakonec podezřelému ukáže důkazy, které proti němu má. Funguje to. Podezřelý se přiznává. A další případ je tím pádem vyřešen.

Byl to dlouhý den a Rackett se vrací domů, aby si odfrknul na gauči a dal si k pití trochu svého oblíbeného Božkova hněvu. Máme za sebou další úspěšný den s detektivní kariérou v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! Věříme, že se vám tohle představení detektivní kariéry líbilo. Příští týden se podíváme, jak báječně si žijí vědci. Již brzy!

Už v dubnu vaši Simíci ovládnou celé pracoviště v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! Simíci se budou moci pustit do tří interaktivních kariér a vy je při tom budete ovládat. Mohou zachraňovat životy jako smělí lékaři, řešit zločiny jako odvážní detektivové nebo vytvářet vynálezy jako šílení vědci. Zbude i místo pro Simíky, kteří mají podnikatelské ambice.

* K hraní je třeba základní hra The Sims 4 (v prodeji samostatně). Instalace vyžaduje připojení k internetu.


ZDROJ: TheSims.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat