středa 18. února 2015

The Sims 4: blog o lékařské profesi

Simíci jako znalci medicíny

Zachraňování životů nebylo nikdy tak zábavné! 

Už v dubnu vaši Simíci ovládnou celé pracoviště v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! Simíci se budou moci pustit do tří interaktivních kariér a vy je při tom budete ovládat. Mohou zachraňovat životy jako smělí lékaři, řešit zločiny jako odvážní detektivové nebo vytvářet vynálezy jako šílení vědci. Zbude i místo pro Simíky, kteří mají podnikatelské ambice. Těm můžete vytvořit a zařídit zcela jedinečné obchody. Navíc vás čekají nové podniky, další dovednosti a také příležitost seznámit se s mimozemšťany!

Dnes vám ukážeme, jak vypadá takový normální den doktora v naší nové nemocnici. Doktora v akci si můžete také prohlédnout v našem nejnovějším videu s názvem „The Sims 4 Hurá do práce! - oficiální ukázka z hraní za lékaře“.

Je devět ráno. Doktorka Padma Araniová (zabývá se všeobecnou chirurgií) právě míří do nemocniční kuchyňky. První pacient doktorky Araniové je tady. Je to mladý muž, který má trochu nadváhu, a stěžuje si, že mu je pod psa. Takže den nám začíná jednoduchým případem, tak to má být. Doktorka Araniová ho pošle na rentgen. Je to rutinní postup, který je nutné dodržet. Pak ho posadí na vyšetřovací lehátko, prohlédne mu oči a uši a přeměří mu teplotu. Potřebuje získat další údaje pro diagnózu, a tak pacienta pošle na test na běžeckém pásu. Jenže v tom do nemocnice přijde těhotná žena.

Bude rodit! Doktorka Araniová má službu, takže ženu rychle dovede na operační sál, kde porod proběhne. Dělá to úplně poprvé. Sice má trochu obavy, ale nakonec vše dobře dopadne. Děťátko se narodí zdravé a šťastné. Mamince i dítěti se daří dobře.

Uf! Ale to ne! Doktorka Araniová zapomněla na svého prvního pacienta! Poslala ho na běžecký pás kvůli diagnóze. Nechala ho běhat až do úplného vyčerpání (dokonce trochu zhubnul), takže je připravený na diagnózu. Vypadá to, že má plynatou chechtavost. Není to ale nijak zvlášť vážné, léčba bude snadná.

A máme tu odpoledne. Doktorka Araniová si dala několik dalších šálků kávy a rychlou svačinku v kuchyni. Čeká ji důležitá operace, kterou bude provádět na novém operačním stole. Operace bude dlouhá, náročná a nadělá se při ní spousta nepořádku, ale právě na tohle se naše lékařka specializuje – umí výborně vyoperovat všechny ty čvachtavé (a obvykle životně důležité) orgány.


Den nám končí a naštěstí dnes ani nebyl potřeba výjezd k pacientovi. Jelikož je doktorka Araniová velmi schopná chirurgyně, musí občas vyrazit za nemocnými Simíky i domů. Obvykle jí to nijak nevadí, ale dnes je z práce tak vyčerpaná, že už se nemůže dočkat, až si doma odpočine. Takhle tedy vypadá obyčejný den v nemocnici. Simíci v této interaktivní kariéře se snaží uspokojit jak potřeby pacientů, tak ty svoje (protože spokojený lékař je dobrý lékař) a také přispět svým dílem ke každodennímu fungování nemocnice. Také diagnostikují pacienty a používají nejrůznější lékařská zařízení. Je to přesně takové lékařské drama, jaké byste čekali. A je jen vaše!

Věříme, že se vám tohle představení lékařské kariéry líbilo. Příští týden si povíme něco víc o životě detektivů. Další podrobnosti už brzy!

* Ke hraní je třeba základní hra The Sims 4 (prodává se samostatně). Instalace vyžaduje připojení k internetu.

ZDROJ: TheSims.cz

1 komentář:

  1. It's amazing !!!:D Ale nikde nepíšu že či může můj simík být taky nemocný? Mohol by mi nekdo prosim odpovedet

    OdpovědětVymazat