pátek 13. února 2015

The Sims 4: blog o novém obsahu za milovací challenge

Víkend milování!

Zdravíme všechny příznivce Simíků!
Ve vzduchu je láska. Nebo přesněji řečeno, ve vzduchu bude láska. Minulý týden jsme dostali nápad, který nás hodně pobavil, a doufáme, že se vám bude také líbit. Dnes je Valentýn a my bychom jej rádi oslavili společně s vámi.  

Pár slov úvodem: Dokážeme ze hry sbírat různé střípky údajů, které nám pomáhají při jejím vylepšování. Nyní si pomocí těchto dat trochu zadovádíme, pobavíme se… a nebude chybět ani odměna.


Je čas na milování! Tento víkend v The Sims 4 je oficiálně prohlášen za Víkend milování! Pokud kolektivně zvládnete, aby se během následujících dvou dní* vaši Simíci 4milionkrát milovali, uděláme pro vás nového trpaslíka. Jeho grafický návrh najdete níže. Tohoto trpaslíka vydáme zdarma v březnové aktualizaci (ano, tímto potvrzujeme, že v březnu bude vydán patch), kterou si budou moci stáhnout všichni majitelé hry The Sims 4**. A pokud to dotáhnete dokonce na 5 milionů, třeba přidáme i pár nápaditých účesů.  



Nejde ale jen o milování. Chceme, aby láska v The Sims 4 skutečně kvetla. Rádi bychom, aby se vaši Simíci líbali, nacházeli své spřízněné duše, randili, měli děti a tak dále. Po skončení oslav svátku shromáždíme všechna data a podělíme se s vámi o ně, abychom se mohli z dosažených úspěchů radovat společně. Už se nemohu dočkat!  Tak co vy na to?  

Dokážou si vaši Simíci během valentýnského víkendu vyjádřit lásku 4milionkrát, 5milionkrát nebo dokonce ještě vícekrát? Doporučujeme svíčky, nějakou romantickou hudbu a alespoň dva Simíky.


Nezapomeňte mít při hraní Origin v online módu, aby se každé milování u nás započítalo.

Připravit…
Pozor…
Milujte se!

*Víkend milování začíná v pátek 13. února 2015 ve 23:00 SEČ a končí v pondělí 16. února 2015 v 8:59 SEČ. 
**Jakmile bude vydána nová aktualizace pro základní hru, budete při příštím přihlášení vyzváni k jejímu stažení. Stačí kliknout na možnost „Ano“ a nový obsah se stáhne společně s patchem.


ZDROJ: TheSims.cz

9 komentářů:

  1. Nejsem taková skvělá na The sims 4 ale jak hrát v online modu

    OdpovědětVymazat
  2. Před hraním se přihlaš na origin:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šla bych do toho, kdyby mi někdo neukrad minulej tejden účet -_-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak napiš na technickou podporu a oni ti tam pomůžou.

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat, kde seženu náčrtník do TS3 ??

    OdpovědětVymazat
  5. Bola by som síce rada za nového trpaslíka, ale tento sa mi fakt nepáči. Ale ak sa to vydarí, tak sa teším na nové účesy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mohu se zeptat jsem jediná které se neukázali učesy v vytvoř simíka?

    OdpovědětVymazat
  7. Mohu se zeptat jsem jediná které se ve hře neukazují nové učesy a ten trpaslík?

    OdpovědětVymazat