středa 5. srpna 2015

Rozšíření The Sims 4 Společná zábava právě oznámeno na Gamescomu

Před zraky diváků z celého světa bylo dnes (5. srpna) v dopoledních hodinách na Gamescomu oznámeno a zároveň představeno v pořadí již druhé rozšíření ke hře The Sims 4. Všichni můžeme přivítat pařbami naplněné rozšíření Společná zábava, které se na pulty obchodů a Originu dostane letos v listopadu.

INFORMACE

 ♢  Pořádně to rozbalte ve Windenburgu! Vaši Simíci chtějí předvést taneční číslo na tajném večírku ve Starověkých ruinách. Chtějí si dát lahodné espresso v luxusní kavárně.

 ♢  Představujeme Windenburg, svět inspirovaný Evropou, kde najdete směsici zajímavých moderních budov a klasické architektury i stylů. Ve Windenburgu vás čeká okouzlující příroda, rušné náměstí i luxusní ostrov.

 ♢  Rozšíření Společná zábava se točí kolem zábavy s kamarády. A nezáleží na tom, jestli se baví jako vedoucí exkluzivních klubů nebo jen prozkoumávají Windenburg.

 ♢  Vaši Simíci se mohou stát členy nejrůznějších klubů, přičemž každý má své vlastní zájmy, osobnost a styl. Mají určité předepsané chování, které řídí, jak budou reagovat na ostatní Simíky, co mají rádi a co nesnáší.

 ♢  Můžete vytvořit a přizpůsobit kluby vlastní. Můžete nastavit jejich požadavky, chování, oblíbená místa, a dokonce pro ně můžete vybrat speciální odměny.

 ♢  Herní kamarádi vašich Simíků se budou chovat podobně jako skuteční kamarádi – ať už se jdete koupat do jezírek u útesů, nebo prostě posedáváte v hospodě.

 ♢  Simíci si také mohou osvojit nové dovednosti tanec a DJ, které jim pomohou uspořádat ještě akčnější akce. Rozdovádějte dav dokonalým mixem od pultíku pro DJ nebo začněte pařit v podzemní diskotéce.

 ♢  Více informací k rozšíření >>


SNÍMKY



TRAILER

Žádné komentáře:

Okomentovat