čtvrtek 13. října 2016

PRVNÍ DOJMY: Byli jsme na komunitní akci The Sims ve Varšavě!

Brzké vstávání, napětí, ale i nervy. Je 3. října 2016 a čeká nás cesta na životně důležitou událost (tak trochu). Koná se komunitní akce The Sims k příležitosti vydání nového rozšíření The Sims 4 Život ve městě, pořádané polskou EA.


VLOG

Defi a já (Adík) jsme dostali neodmítnutelnou nabídku se této akce v hlavním městě Polska, Varšavě, zúčastnit společně s dalšími polskými YouTubery, Let’s Playery, bloggery, ale i fanoušky. Tímto velice děkujeme všem, kteří nám k této cestě pomohli. 

(Zdroj: Google Mapy)

Je stále brzy ráno, den před akcí. Jedno letadlo z Prahy, ve kterém sedí Defi, druhé z Londýna, kde sedím já. Po šťastném shledání přímo na místě se už nemůžeme dočkat dalšího dne. Komunitní akce začíná po jedenácté dopoledne. Výtahem se dostáváme do klubu Level 27, který se, nečekaně, nachází ve 27. patře výškové budovy. Podle návštěvníků je zde nejkrásnější výhled na polskou metropoli - naprosto souhlasíme.


Ve velkém nás a polské kolegy vítá komunitní manažer a zástupce EA. Pro polsky nemluvící (tedy i nás) zde je naštěstí i anglický překladatel. Ten je zde ale hlavně kvůli hlavnímu hostu - Grantu Rodiekovi, producentovi hry The Sims 4 a rozšíření Život ve městě, který vážil cestu až ze slunečné Kalifornie, USA, aby se setkal s evropskými fanoušky a předvedl nám, co vše nového hra umí


Prezentace Granta ještě nekončí a s Defi již aplaudujeme, nejen kvůli tomu, že rozšíření vypadá naprosto neskutečně, ale také proto, že jsme pravděpodobně jediní, kteří rozumí angličtině a nemusíme čekat na překlad.


Grant u prezentace upozornil, že inspirací pro toto rozšíření jsou hlavně jejich vlastní zkušenosti s prvním bydlením v bytě a tuny historek, které tohle ne příliš příjemné prostředí přinášelo.


Je to tady, rozšíření Život ve městě zkoušíme mezi prvními na světě. Nemůžeme se dočkat, až se načte první byt v novém světě San Myshuno, až si vyzkoušíme nové kariéry nebo si zaskočíme na ulici na nějaký místní festival. O rozšíření se již brzy dozvíte více! Program je i nadále plný zábavy a překvapení. Naprosto neuvěřitelnou show představuje několikanásobný vítěz barmanských soutěží, který svými barmanskými triky, ale i tipy ohromuje snad naprosto každého. Švédský stůl ovšem také překvapil naprosto neočekávaným jídlem. 


Nad rozšířením jsme již strávili nějakou dobu a máme na Granta, producenta rozšíření, hromadu otázek. Velkou část rozhovoru jsme si zaznamenávali a už se těšíme, až vám budeme moci tento rozhovor přinést. Sbíráme poslední fotky ze hry, děláme poslední selfies s Grantem (protože na všech prostě vypadám hrozně) a s celou akcí se v pozdních odpoledních hodinách loučíme. 


Neuvěřitelný zážitek, když se můžete s Grantem bavit přímo o hře, na které se podílel. Kde jinde se dozvíte, odkud například brali tvůrci hry inspirace pro určité čtvrtě? Nevěříme, že to tak rychle uteklo, ale neuvěřitelně se těšíme, až vše z akce vám zprostředkujeme pomocí blogu a vlogu. Chceme vám říct a ukázat co nejvíce, takže se již brzy těšte na další a další obsah.


Žádné komentáře:

Okomentovat