čtvrtek 13. dubna 2017

Simorosti se vracejí v nové aktualizaci The Sims 4

Zelená teď letí v The Sims 4 díky výzvě simorostů! 

Dnešní aktualizace (13. dubna 2017) přináší novou časově omezenou výzvu: Simorosti nám právě vyklíčili v The Sims4! Od tohoto okamžiku až do 4. května 19:00 SELČ (tzn. našeho času) se budou světem toulat Simorosti. Vaši Simíci se s nimi mohou setkat. Když to uděláte šikovně, třeba se vám je podaří přesvědčit, aby vám dali své kouzelné fazole.




Od rostlinných Simíků můžete dostat jednu z šesti různobarevných fazolí. Každá barva se pojí s konkrétní emocí. Váš Simík také může zavolat Jasmine, od které dostane pařez, kam může fazole zasadit. Pak už jen stačí trochu zalít a počkat, než vyroste strom. Uvnitř najdete portál, za kterým Simíci najdou nová semínka, vzácné předměty, a dokonce i zakázané ovoce!

Pokud ho vaši Simíci spořádají, promění se na pět dní v zeleného a olistěného rostlinného Simíka. Simorosti nejen jinak vypadají, ale také jsou mnohem schopnější zahradníci a mají trochu jiné potřeby. Ale nemějte obavy: pokud vás život rostlinného Simíka baví, strom vám zůstane i po skončení výzvy. Díky tomu se budete i nadále moct měnit v rostlinné Simíky!



ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

5 komentářů:

  1. Wtf, tak to je to nejtrapnější co mohli udělat, vždyť ten takzvaný "Simorost" je jenom zelený simík, který jde udělat už od začátku hry -_- Pořádně trapný a nepromyšlený, doufám že bude podobně udělaný třebá vlkodlak.
    Ale btw, doufám, že kdyby měli přidělat nadpřirozeno, tak ho předělají.

    OdpovědětVymazat
  2. Poradite mi prosim jak dostat NESVOU fazoli ? Vsechny ostatni uz mam a jenom tahle mi dela problem, diky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Musíš dostat rostlinného simíla do nesvé nálady. Simíci jsou nesví třeba když jsou hodně unavení, mají hlad, nachází se ve špinavého prostředí atd.

      Vymazat