pondělí 10. dubna 2017

Vy rozhodujete o nové kolekci! (2. část - STYL)

Vybrali jste téma Ekologické bydlení! Teď vyberte výtvarný styl 


>>> HLASOVÁNÍ SKONČILO <<<



ZVÍTĚZILA MOŽNOST B


Minulý týden jsme oznámili úplně nový projekt, na kterém budou členové studia Maxis spolupracovat se členy komunity, aby společně vytvořili novou kolekci podle hráčských představ. Po sečtení hlasů hráčů Simíků z celého světa bylo jasné, že jste jako téma nadcházející kolekce, na které budeme spolupracovat, vybrali Ekologické bydlení.



Dnes uděláme další velký krok a společně zvolíme výtvarný styl nové kolekce. Pokud jste tento projekt právě objevili, vítáme vás! Stále je tu celá řada rozhodnutí, kterými pomůžete definovat naši tvorbu.


Níže vidíte odkaz na náš dotazník, který stručně představuje kolekci. Tyto obrázky reprezentují průřez nábytkem, dekoracemi a oblečením, které by tento balíček mohl obsahovat. Je důležité, abychom vybrali výtvarný styl ještě předtím, než se naši výtvarníci konceptů pustí do tvorby kompletního obsahu.


Při hlasování o objektech a oblečení, které začne 18. května, uvidíte výsledky práce našich výtvarníků konceptů a budete si moct vybrat své oblíbené objekty a oblečení, které chcete do kolekce zařadit. Připomínáme také kompletní rozpis nadcházejících hlasování. Ten naleznete zde.



>>> HLASOVÁNÍ SKONČILO <<<

ZVÍTĚZILA MOŽNOST B

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat