úterý 16. května 2017

TRAILER: Rodičovství na vyšším levelu v novém herním balíčku The Sims 4!

Staňte se lepšími simíkovskými rodiči s herním balíčkem The Sims 4 Rodičovství! 

Pojďte na rodinnou sešlost. Musíme totiž probrat hodně věcí kolem domácností. Zajímá vás proč? Dnes s velkou radostí představujeme herní balíček The Sims 4 Rodičovství, který po celém světě vychází 30. května 2017, a to na PC i Macu prostřednictvím platformy Origin.


Je to opravdu vzrušující novinka, jelikož o propracovanější herní možnosti soustředěné na rodinu si hráči často říkají. Jelikož v The Sims konečně najdete batolata, byl to skvělý okamžik nahlédnout k Simíkům domů a podívat se, jaké příběhy jsme zatím neodvyprávěli. Herní balíček The Sims 4 Rodičovství přidává několik významných funkcí, které změní každodenní simíkovský život.


Simíkovské ratolesti budou ještě méně vychované než dřív a rebelující teenageři a batolata to dají sežrat svým sourozencům. Ale žádné obavy! Nová dovednost rodičovství umožní dospělým všechny tyto problémy napravit. Ale to není zdaleka vše!


Rodičovství má dlouhodobé důsledky, které vedou k novým životním hodnotám a vlastnostem od nich odvozeným. Pokud Simíci věnují čas a úsilí, aby Simíky dobře vychovali, třeba je naučili prostírat stůl a vysvětlili jim, že krkat, klít a prdět se nemá, dostanou, až zestárnou, nové vlastnosti, které navždy pozitivně ovlivní jejich životy. A pokud se téhle výchovy nedočkají, dostanou vlastnosti z tak trochu jiné kategorie...


Ale ne všechno se točí jen kolem světoborných rozhodnutí. Děti si domů přinesou nové školní projekty, na kterých mohou ve volném čase pracovat stejně tak s rodiči, jako se sourozenci. Vznikají při nich stálé a velmi zábavné objekty, jako jsou explodující sopky a rakety, které si můžete odpálit venku. Budoucí lékaři si mohou potrénovat se stetoskopem na plyšových medvědech.


Díky novému oblečení a skvělému zařízení domácnosti to bude u Simíka vypadat přesně jako v domově, kde chcete vyprávět svůj příběh. Herní balíček The Sims 4 Rodičovství je dokonalým doplňkem simíkovského bydlení, které vám umožní vyprávět nové příběhy plné emocí. Zábavné, vážné, dojemné i ztřeštěné situace v jednom domáckém balení.

Nezapomeňte herní balíček The Sims 4 Rodičovství omrknout na PC a Macu prostřednictvím Originu. Vychází 30. května 2017.



ZDROJ:
TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat