pátek 19. května 2017

Vy rozhodujete o kolekci! (3. část - oblečení a objekty)

Pomozte nám vybrat nové předměty a oblečení pro novou kolekci 

Dorazili jste právě včas, abyste se zúčastnili dalšího kola hlasování ohledně chystané kolekce, na které pracuje nejen studio Maxis, ale také každý z vás. Pokud jste o tom zatím neslyšeli, jde o vzrušující nový projekt, který jsme představili v dubnu. Právě vaše hlasy nám pomohly vytvořit obsah, který zde dnes vidíte. V úvodním hlasování jste vybrali celkové téma kolekce. Vyhrálo ekologické bydlení. Ve druhém hlasování jste vybrali umělecký styl, který by měl co možná nejlépe reprezentovat dané téma.


V dnešním hlasování budete už ale zcela konkrétně vybírat obsah, se kterým si budete moct pohrát, až balíček vyjde. Od našeho posledního příspěvku na blogu naši výtvarníci konceptů pilně kreslí nejrůznější objekty a oblečení, které odpovídají vybranému výtvarnému stylu. U oblečení jsme zvolili minimalismus ve venkovsky bohémském stylu.



Při vývoji typické kolekce by v téhle chvíli nastoupil vedoucí výtvarníků a pomohl by vybrat ty nejlepší z připravených konceptů. Obvykle se pak všichni sejdeme jako skupina a povídáme si o tom, co se nám líbí, co chceme změnit a co do balíčku dobře zapadá. Díky komunitnímu hlasování k tomu ale můžeme přistoupit trochu jinak.


V hlasování budete vybírat oblíbený obsah ve dvou kategoriích: v první najdete objekty a ve druhé simíkovské oblečení a doplňky. V kategorii objektů si můžete vybrat 28 nejlepších objektů. V kategorii oblečení si můžete vybrat 14 nejlepších kusů oblečení nebo doplňků. Chceme sestavit balíček, se kterým si na své přijdou všichni. Proto budeme z výsledků hlasování vybírat různé typy objektů a oblečení, které dostaly co nejvíce hlasů, ale které je zároveň možné použít pro vystavení celé místnosti nebo obléknutí Simíka do úboru, který bude ladit.

Hlasování končí 21. května 2017 v 19:00. Dotazník není v češtině. Na první stránce vyberte pro vás vyhovující jazyk. Doporučujeme angličtinu (English).


>>> HLASOVÁNÍ <<<


Nezapomeňte také na tato důležitá data:

  • Hlasování o funkcích (23.–26. června): Vyberte nejlepší herní funkci (nebo funkce), kterou (které) byste v balíčku rádi viděli. 
  • Hlasování o ikoně balíčku (na podzim): Prohlédněte si různé ikony a vyberte tu, která bude uvedena na krabici balíčku a v herním katalogu. 
  • Hlasování o názvu balíčku (na podzim): Vyberte název, který nejlépe shrnuje atmosféru a obsah balíčku.

Odesláním zpětné vazby nebo materiálu výslovně udělujete společnosti EA všechna práva nezbytná k tomu, aby společnost EA tuto zpětnou vazbu nebo materiál použila v libovolné formě a k libovolnému účelu, a to bez uznání autorství, oznámení či kompenzace. I když nám vaše hlasy pomohou rozhodnout o obsahu tohoto balíčku, finální rozhodnutí učiní společnost EA. Tento balíček bude prodáván za stejnou cenu, za kterou jsou obvykle nabízeny nové kolekce.

ZDROJ:
TheSims.com, upraveno, zkráceno

Žádné komentáře:

Okomentovat