čtvrtek 31. srpna 2017

Komunitní kolekce je ve výrobě! Pračka a sušička dostává jasné obrysy

Kolekce tvořená komunitou se předposlední týden v srpnu konečně dostala do výroby. To znamená, že se začalo pracovat na jednotlivých objektech, animacích, systémech a podobně. SimGuruGraham, hlavní producent kolekcí, se stihl už několik pochlubit, jaký jeho tým dělá pokroky.

Je úžasné, že konečně můžeme vidět, jak tato komunitní kolekce dostává jasné obrysy, a že vytvořit takovou malou kolekci je mnoho času a dřiny. První informace o kolekci jsou z dubna, kolekce se začala produkovat až v srpnu - to je skoro o 5 měsíců později a vyjít by měla v roce 2018.


To nejsou špatné downloady, ale sloty (místa), kde různí tvůrci z The Sims týmu dosazují oblečení, které jsme si my vybrali. Napravo také můžete vidět již první hotové kousky. 




Tohle je první prototyp pračky. Zde jsou zaznamenány veškeré důležité informace, jako která část předmětu bude animovaná, kde se nacházejí tlačítka, atd. Zelená část je místo, kam budete moci umístit dekorativní předměty, kde může vyskočit kočky nebo kam můžete umístit sušičku.



A takto vypadá sušička a pračka podle konceptu. Výsledek ve hře bude velmi podobný, jen dvířka a tlačítka budou na stejné straně. 



Původně se zdálo, že na šňůru na prádlo už nebude v kolekci prostor, ale nakonec se tvůrcům povedlo ji tam vmáčknout. Simíci budou prádlo věšet ručně v porovnání s The Sims 3, kde jen máchli rukou a prádlo se zjevilo. Simík na obrázku je zde hlavně kvůli ilustraci, abychom viděli, jak vysoké stožáry budou. Prádlo se také bude lehce pohybovat ve větru. 



A zde máme vůbec první funkční prototypy celé kolekce. Vzadu vidíte šňůru na prádlo, pračka a sušička jsou v lince (budou mít stejnou velikost). Siminka stojí vedle koše na prádlo a drží prádlo v ruce. Před ní jsou dvě kupy prádla. Před pračkou a sušičkou je pak lavor a valcha. Ekologické bydlení, jak původní název kolekce zněl, nakonec nebyl zapomenut.





ZDROJ:

- SimGuruGraham twitter account
- Grant Rodiek's personal Twitter account

Žádné komentáře:

Okomentovat