úterý 15. srpna 2017

TRAILER: Pozvěte malé Simíky k hraní s novou kolekcí Batolata

Brzy bude vše roztomilejší díky kolekci The Sims 4 Batolata! 

S kolekcí The Sims™ 4 Batolata, která vychází 24. srpna 2017, bude všechno roztomilejší! Připravte se na to! Už od chvíle, kdy na začátku roku batolata do The Sims 4 přibyla, si spousta Simíků rozšířila rodinu a pozvala do svého obydlí nejrůznější roztomilá mrňata. Díky nové kolekci The Sims 4 Batolata budou vaši malí Simíci moct lépe vyjádřit svou náturu a pokračovat v rozvoji své osobnosti, svých zájmů a přátelských vztahů. 



Kolekce The Sims 4 Batolata přináší nejrůznější roztomilé úbory, se kterými si užijete spoustu zábavy. Ať už se obléknou jako roztomilé lištičky nebo mrštné víly, jejich představivost poběží na plné obrátky. Ale nebojte, ne všechno oblečení je určené k hraní. Batolata, která se zajímají o módu, čekají stylové oblečky a účesy, které splní všechna jejich očekávání. Co by to bylo za batolecí balíček bez hracího vybavení pro malé zlobily?! Mohou si hopsnout do ohrádky s míčky, projet se po skluzavce nebo se protáhnout barevnými tunely: zábavy se najde celá spousta.


Také si mohou hrát na piráty v novém pirátském vraku na mořském dně nebo prozkoumat galaxii jako astronauti – rozhodnutí je jen na nich. Dokonce můžete sezvat batolata z celého sousedství a užít si společné hrací schůzky! Zablbněte si, najděte si nové kamarády a nechte simíkovské rodiče vyprávět příběhy a připravovat oblíbená jídla svých malých.

Pokud se chystáte na Gamescom v Kolíně nad Rýnem, který proběhne mezi 22. a 26. srpnem, můžete si kolekci The Sims 4 Batolata zahrát ještě před vydáním! Zajděte za námi do zóny Family & Friends v hale 10.2. Už se nemůžeme dočkat, až uvidíme, jaké herní prostory svým batolatům s kolekcí The Sims 4 Batolata vytvoříte, až 24. srpna 2017 vyjde.



ZDROJ:

TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat