středa 6. září 2017

UKONČENO: Vybírá se název kolekce s praním!

Pomozte nám vybrat název naší komunitní kolekce! 

Vítáme všechny fanoušky Simíků! Vývoj naší komunitní kolekce hezky odsýpá a teď nadešel čas vybrat jí oficiální název. Pokud jste tento projekt objevili teprve teď, tohle už je páté hlasování, které pomůže rozhodnout o směřování vývoje tohoto balíčku.


Právě jsme se naplno vrhli do produkce, takže teď pilně pracujeme na nejrůznějších funkcích, které do hry přidají praní... o tom si ještě povíme. Dnes se bude hlasovat o čtyřech pečlivě připravených názvech. Produkce a členové marketingového týmu nejprve nahodí prvotní nápady. Ty pak zúžíme na několik favoritů. Jakmile seznam favoritů projde interním procesem, kontaktujeme týmy EA po celém světě, kde se série The Sims prodává. Pomohou nám název ještě jednou zkontrolovat, ověří, že jeho překlad stále vyjadřuje, co jsme původně zamýšleli. Všechny výše uvedené kroky jsme provedli a teď tu máme čtyři potenciální názvy naší nové kolekce. Takže teď je to na vás:

Hlasování ukončeno.

Názvy nejsou v češtině, takže vám zde přidávám svůj vlastní překlad. Výsledný český název se ovšem může lišit.


  • Kolekce The Sims 4 Rustikální žití
  • Kolekce The Sims 4 Rustikální domov
  • Kolekce The Sims 4 Den prádla / Velké prádlo
  • Kolekce The Sims 4 Prádelna


Když vybíráme název, naším primárním kritériem je, aby popisoval obsah balíčku a mohl jím fanoušky zaujmout. Kolekce mívají ještě užší záběr než ostatní balíčky pro The Sims, takže jejich názvy bývají konkrétní a stručné. Nedávno vydaná „kolekce Batolata“ je toho nádhernou ukázkou. Její název vám dá okamžitě najevo, kolem čeho se točí a zda vás její obsah bude zajímat. Když nahlédneme do katalogu, máme tu třeba „kolekci Báječná kuchyně“. Původní název zněl „Cool Kitchen Stuff“ a měl nejen vyjadřovat styl titulu, ale naznačovat i herní možnosti. Slovo „cool“ bylo odkazem na nový zmrzlinovač a termín „kitchen“ zase jasně mluvil o kuchyňské tematice. V češtině odkaz na zmrzlinu poslali k ledu.


>> VÍCE NA OFICÁLNÍM BLOGU

.

Žádné komentáře:

Okomentovat