úterý 20. února 2018

VIDEO: Běžný den v Selvadoradě

DOBRODRUŽSTVÍ V DŽUNGLI: TYPICKÝ DEN

Zdravíme hráče Simíků! The Sims™ 4 Dobrodružství v džungli startuje do akce 27. února. Tento herní balíček představí Simíkům úplně novou kulturní destinaci: Selvadorado. Jelikož toho na prozkoumání čeká veliká spousta, berte nás jako své průvodce a nechte si poradit, jak si den strávený v džungli nejlépe užijete.

Nejprve zajděte na Puerto Llamante, což je místní tržiště, kde se dá nakoupit výbava pro dobrodruhy, drobnosti, foto vychytávky a další věci, které Simíky připraví na jejich výpravu. Mají tu předměty, které Simíkům zajistí na cestách bezpečí, jako repelent na pavouky a protijed. Když si navíc vylepšíte dovednost selvadoradská kultura, dostanete se i k tajné výbavě pro dobrodruhy, která Simíkům výpravy usnadní.


Takže teď jste připraveni na průzkum. Vyrážíme! Počkat. Burácející vodopády. Štěbetající ptactvo. Páni, tahle nádherná scenérie si zaslouží pořádně prohlédnout! Předtím než se vrhnete do nějakého potenciálního chaosu, dejte svým Simíkům chvíli, aby ocenili, jak svěží a zelené Selvadorado skutečně je. Není divu, že tomuto místu říkají přírodní... no, div.

Dobře, parto, razíme! Jakmile se zorientujete, můžete se pokusit najít omiscanský chrám. Když se to vašim Simíkům podaří, čekají na ně poklady, o kterých se jim nikdy ani nesnilo! Ale ne tak rychle. V cestě vám stojí spousta pastí, a některé mohou být dokonce smrtelné. Když je Simíci překonají, dostanou se hlouběji do chrámu, kde na ně na každém kroku čekají překvapení.



Hlavně se do posvátného chrámu nezapomeňte několikrát vrátit. Má totiž kouzelné síly a pokaždé, když ho Simíci navštíví, je jiný. No páni! Jak to dělají? Když se vrátíte do základního tábora, můžete zdokonalit svou dovednost archeologie prozkoumáním veškerého zboží, které jste shromáždili. Objevit můžete artefakty, mystické relikvie a krystaly. Tyto předměty si Simíci mohou odnést domů na památku (nebo jako důkaz!) svých dobrodružství v divočině.

Po všem tom zkoumání budou možná vaši Simíci potřebovat upustit páru! Zajděte do taverny oslavit svůj odvážný den a seznamte se s místními a s jejich tradicemi. Protancujte celou noc, využijte při tom některé pikantní pohyby a připijte si na své dobrodružství v džungli! Připraveni na úplně nové dobrodružství?

Už se nemůžeme dočkat, co všechno objevíte v The Sims 4 Dobrodružství v džungli, až 27. února 2018 celosvětově vyjde na PC a Mac.



ZDROJ:
- TheSims.cz, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat